Professionele websites voor het MKB

085 - 760 8690

Professionele websites voor het MKB

Content Management Systeem

Wat is een CMS?

Een CMS is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat u eenvoudig zelf afbeeldingen, teksten en gegevens op uw website kan publiceren. 

Het CMS hebben wij zorgvuldig geselecteerd op basis van onze doelgroep. ZZP’ers en MKB’ers die geen kennis hebben van ingewikkelde software. 

Het gebruiksvriendelijke CMS en tevens uniek in zijn soort in Nederland brengen wij bij uw website onder.

Komt u er toch niet helemaal uit met ons CMS? Heeft u even weinig tijd en heeft het wel prioriteit? Dan kunnen wij het uit uw handen nemen en zorgen wij dat de wijzigingen worden doorgevoerd!

Wat zijn de voordelen van Yupz CMS?

Ons CMS is een motor die continue blijft doorontwikkelen & innoveren. Wanneer wij voor u een website ontwikkelen is die helaas over een paar jaar weer verouderd. Dit komt door de steeds nieuwe technologieën en eisen die continue veranderen.

Hierdoor dient elke ondernemer om de paar jaar een compleet nieuwe website te laten ontwikkelen. Zoals u begrijpt is dat wederom een flinke investering.
Hier hebben wij met onze dienstverlening op geanticipeerd. Als u klant bij ons bent, krijgt u om de 3 jaar voor 1/3de van het aankoopbedrag een nieuwe website. Een website die dan voldoet aan de “toekomstige” eisen.

Met andere woorden als u eenmaal een Yupz website heeft. Bent u de komende jaren voorzien van een moderne website voor een klein prijsje!